Online Shop
Free Shipping to Peninsular Malaysia Shipping Worldwide Need Help? +6013-9921806 (WhatsApp & Call)

Jom Turunkan Berat Badan Di Bulan Ramadhan Dan Mendapat Duit Raya Bersama Mesotropin Di Bulan Syawal

Ramadhan kian hampir menjelang, Bulan suci itu semakin dekat hadirnya membuatkan kita semua terasa gembira akan kerinduan kehadirannya setahun hanya sekali sahaja. Adakah anda telah mempersiapkan diri anda dalam menghadapi bulan Ramadhan yang mulia ini? Konteks kali ini adalah mengenai persiapan yang cukup untuk ‘bertarung’ dan istiqamah dalam menahan lapar dan dahaga sepanjang di bulan Ramadhan.

Sempena bulan yang mulia ini, Mesotropin ingin mengajak anda untuk menyertai Ramadhan Fat Loss Challenge dengan menawarkan hadiah wang tunai sebanyak RM500 kepada pemenang yang melakukan transformasi perubahan berat sepanjang Ramadhan.

Cabaran kali ini adalah untuk menyingkirkan lemak yang berlebihan dalam badan anda. Masalah lemak adalah musuh utama kepada lelaki dan wanita dewasa kerana ia adalah sangat sukar untuk disingkirkan tanpa menjalani latihan khusus. Jadi, gunakanlah peluang ini sebagai motivasi kepada anda dengan melakukan penurunan berat badan di bulan mulia ini.

Cabaran ini akan menjadikan anda lebih kuat. Apabila anda merasakan diri anda kuat, ia akan membuatkan menjadi lebih yakin dan bahagia. Semakin anda yakin, semakin lebih beranilah anda untuk mencuba latihan dinamik yang baru demi mencapai keputusan yang menakjubkan.

Untuk mengetahui lebih lanjut lagi, anda boleh klik link dibawah ini:

BAKAR LEMAK DAPAT DUIT RAYA?

“SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN AL MUBARAK”