Online Shop
Free Shipping to Peninsular Malaysia Shipping Worldwide Need Help? +6013-9921806 (WhatsApp & Call)

Anda Wajib Ambil Karbohidrat Lambat Cerna Sebelum Workout.Ini Sebabnya

Merujuk kepada kajian yang dijalankan oleh sekumpulan saintis dari Loughborough University (UK), mereka mendapati atlit-atlit yang mengamalkan pengambilan karbohidrat ‘lambat cerna’ berasaskan gandum penuh mempunyai tahap insulin yang sangat rendah dan membakar lebih lemak sepanjang hari tersebut!

Selain itu,atlit-atlit ini juga didapati meningkat dari segi tahap ketahanan badan dan membakar lebih lemak sepanjang sesi latihan jika dibandingkan dengan individu yang mengambil karbohidrat cepat cerna seperti roti putih atau donut tanpa gula.

Sebelum workout,pastikan anda mengambil sekurang-kurangnya 40g karbohidrat lambat cerna seperti seperti oat,ubi manis,buah-buahan atau roti gandum penuh.

Ini adalah bagi memastikan tahap ketahanan badan berada pada tahap yang optimum sepanjang sesi latihan dan meningkatkan tahap pembakaran lemak pada kadar yang maksimum.
.
.
.
Nak lagi power?
.
Sertakan pengambilan M-sotropin bersama karbohidat sebelum workout bagi meningkatkan fokus dan tenaga sepanjang sesi latihan bagi menjana hormon pertumbuhan bagi membina otot dengan baik disamping mencegah penguraian otot yang dikenali sebagai katabolisme selepas workout.

Hubungi Hotline Mesotropin di talian 016 922 5686 untuk keterangan lanjut.