Online Shop
Free Shipping to Peninsular Malaysia Shipping Worldwide Need Help? +6013-9921806 (WhatsApp & Call)

Bentuk Bahagian ‘Back’ Yang Mantap Beserta V-Shape Pada Torso Anda Dengan Latihan Ini!

Sekiranya anda mahukan V-Shape yang menarik untuk bahagian torso dan juga pembentukan otot yang padu pada bahagian belakang (back), latihan Bent Over Row adalah jawapannya.

Anda boleh gunakan Barbell atau Dumbbell sebagai pemberat bagi bebanan yang akan diangkat semasa latihan.

Jika dibandingkan dengan latihan yang menggunakan kabel,iaitu One-Arm Cable Row, latihan Bent Over Row lebih besar impak dari segi keberhasilan untuk mengaktifkan otot pada bahagian atas dan bawah belakang badan anda – berdasarkan kajian saintis dari Kanada.

Selain itu juga, latihan ini juga memberikan suatu impak beban yang besar kepada bahagian tulang belakang anda – Stuart McGill,Ph.D.

Disebabkan itulah,pelaksanaan latihan ini perlu kepada postur yang betul dan kegagalan untuk melakukannya dengan baik akan menyebabkan kecederaan pada tulang belakang.

Bagaimana cara untuk melakukan latihan Bent Over Row yang betul?

Tengok kat sini ya —> http://bit.ly/2mjaqim

Atau anda boleh search kat youtube.com sebarang latihan berkenaan Bent Over Row dan memang bersepah video tutorial untuk latihan ni.
.
.
.
Nak dapatkan Whey Protein & Muscle Booster yang penting kepada pembinaan otot anda?Terus hubungi Hotline Mesotropin di talian 016 922 5686 yep!