Hydro Whey

Harga: RM120.00 SM / RM130.00 SS

Apa Itu Hydro Whey?

Hydro Whey adalah sejenis protein yang boleh dikelaskan sebagai hydrolyzed dan berkualiti tinggi. Kebiasaannya, protein jenis ini mengandungi zarah-zarah yang paling halus sewaktu penghasilan keju dari produk susu lembu.

Bagaimana Hydro Whey Berfungsi?

Hydro Whey adalah medium yang sangat penting kepada mereka yang mahu memiliki tubuh badan yang cantik. Fungsi utama Hydro Whey adalah memulihkan serta mengekalkan saiz otot selepas latihan fizikal.

Disamping itu juga, penggunaan Hydro Whey dapat membantu dalam meningkatkan saiz dan jisim otot.

Jangka Masa Kesan Penggunaan

Tempoh jangka masa kesan penggunaan yang ideal adalah diantara 14-30 hari (pengambilan secara konsisten). Pihak kami mengsyorkan untukĀ  meminum Hydro Whey selepas setiap kali latihan fizikal selesai kerana ia akan memberi kesan yang lebih kepada otot anda dari segi mengekalkan saiz dan jisim otot.

Cara Penggunaan

Amalkan pengambilan Hydro Whey 3 kali sehari (hari workout) dengan 2 skop setiap bancuhan. Pengambilan pada waktu sarapan pagi sahaja adalah pada hari anda tidak melakukan sebarang aktiviti latihan fizikal.

Kesan Selepas Penggunaan

Anda akan menjadi lebih bertenaga dan merasa peningkatan kekuatan semasa melakukan aktiviti latihan fizikal. Ia juga akan membantu anda menjadi lebih fokus dan tenang.

34 komen untuk “Hydro Whey”

  1. mohd zamri says:

    Ada berapa jenis perisa?

    1. hydro whey ada perisa coklat dan vanilla

  2. Ruhaizie says:

    Adakah hydro whey sesuai diambil oleh seseorg yg gemuk/obese?

    1. tak sesuai..kerana hydro whey untuk penambahan protein dalam badan dan fungsi die baikpulih otot selepas workout…

  3. Hariz says:

    Bila nak keluarkan whey yg besar skit dan harga lebih ekonomi.

    1. kami akan maklumkan nanti

  4. luqman says:

    sy baru sahaja guna whey protein ni . sy ambil 2 kali sehari dimana selepas workout dan sebelum tidur . adakah patut sy mengambil protein sebelum tidur ? sbb sy ada baca article minum protien sblum tidur boleh boostkn otot kita semasa tidur . betul ke ?

    1. yup boleh juga ambil sebelum tidor, tak ada masalah

  5. ahmad says:

    Kalau pernah ambil hyrowhey ni,boleh lagi ke ambil mass gainer?

    1. mass gainer untuk tambah berat badan, kalau tuan nak tambah berat boleh ambil tak ada masalah…

  6. zul says:

    Untuk size macam ni, bape serving ye boleh dpat ?

    1. 33 serving boleh dapat tuan,

  7. echah says:

    Hydro whey ni boleh dijadikan meal replacement ke?

  8. azlan ibrahim says:

    Hydro whey ni rm120 kn ? Berapa kg ?

  9. Zakri says:

    M-Sotropin dan Hydro Whey
    Tengah tengok antara dua2 product ni..Tpi memandangkan bulan puasa dh nk dekat I’m looking more toward Hydro whey

    My question

    Fungsi M-Sotropin dan Hydrowhey ni sama ke ?

    Untuk gain muscle and lose fast

    1. Fungsi m-sotropin tambah tenaga sebelum workout sesuai utk gain muscle, hydro whey fungsi baik pulih otot selepas workout

  10. adi says:

    berapa serving?

    1. Farid Laham says:

      33 serving per botol hydro whey tuan..

  11. Melly says:

    Gabungan mana yang terbaek?
    Whey + 6tropin atau whey+ ripped utk sasarkan pada lost weight?

    1. Farid Laham says:

      whey dan 6tropin gabungan terbaik tuan

  12. syazril says:

    salam , tuan nak tanya boleh ke kalau guna whey ni sebelum dan selepas workout

    1. Farid Laham says:

      wasalam, boleh tuan,

  13. Syahmi says:

    Takda harga kombo dengan M-sotropin ke? or free give?

    1. Farid Laham says:

      ada tuan, harga combo m-sotropin dan hydro whey rm300 free baju atau shaker…free gift tuan boleh pilih..

  14. helmi halim says:

    promo ramadhan tu ada lagi tak??

    1. Farid Laham says:

      dah habis tuan, semalam last promosi

  15. Hafiz says:

    Bolehkah diambil m-sotropin sebelum workout dan selepas workout 30 minit..ambil 6Tropin dan Hdyro Whey secara berturut2…boleh atau tidak…minta suggestion penggunaan di bulan puasa..tq

    1. Farid Laham says:

      boleh tuan, amk m-sotropin sebelum workout, selepas workout 30minit amk 6tropin dan hydro whey….mmg ini cara yg betul pemakanan die

  16. Arif zainal says:

    Seperti yang ditulis whey protein perlu amik sebanyak 3 kali sehari untuk hari workout, dan 1kali sehari waktu pagi sahaja untuk hari tak workout, boleh ke whey ni tahan untuk 1month supply?

    1. Farid Laham says:

      Boleh tuan, tapi kalau nak lambat habis tuan amalkan 2kali sehari shj

  17. Amir says:

    Sori ye nak tanye. Knape dkat lazada,ade yg lagi murah? Produk same,tpi harge untk yg hydro whet ni rm85 je

    1. Farid Laham says:

      di lazada tuan tiada support hari HQ dan tiada apa2 jaminan jika satu hari nanti badan tuan jadi sakit2, sebab bila tuan beli dgn kami akan dpt join group supprt cara pemakan dan lain2 supprt dari atlet yang berpengalaman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *