M-Sotropin

Harga: RM190.00/90 Tablets

Apa Itu M-Sotropin

M-sotropin adalah ramuan campuran herba dan asid amino untuk membantu pembesaran otot dan mengurangkan peratusan lemak yang ada pada badan kita.

Bagaimana M-Sotropin Berfungsi

Pengambilan M-sotropin sebelum workout akan mengaktifkan sistem metabolisma anda secara semulajadi. Pengaktifan sistem metabolisma menerusi proses anabolik adalah keupayaan utama Mesotropin untuk membantu anda meningkatkan jisim otot pada tahap maksimum.

Bagaimana Tindak Balas M-Sotropin

M-Sotropin bertindak secara natural dengan cara mengaktifkan perembesan 2 hormon utama iaitu testosterone dan juga hormon pembesaran (GH). 2 hormon ini sangat penting bagi memastikan proses anabolik berjalan dengan lancar.

Jangka Masa Kesan Penggunaan

M-Sotropin telah di design mengikut proses fisiologi lelaki asia. Disebabkan ia adalah proses anabolik semulajadi, Mesotropin TIDAK memberi kesan 48 jam selepas penggunaan.

Kajian tidak rasmi yang dijalankan menunjukan kesan M-Sotropin terhadap pembesaran otot-otot adalah sekitar 8 hingga 12 minggu dengan syarat ia diambil secara konsisten setiap hari. M-sotropin memerlukan masa 8 hingga 12 minggu supaya kepekatan dalam badan mencapai tahap terapeutik yang diperlukan.

Cara Penggunaan

Untuk permulaan, ambil 2 biji sebelum workout. Seminggu selepas penggunaan, anda boleh mulakan pengambilan 3 biji sebelum workout.

Kesan Selepas Penggunaan

Anda akan merasai beberapa perubahan terhadap diri anda terutama melibatkan saiz otot dan prestasi ketika anda workout. Anda akan alami peningkatan saiz otot dan disamping itu lemak yang ada pada diri anda juga makin berkurang.

Tambahan pula, stamina dan kekutan otot anda semakin meningkat dari masa ke semasa selepas seminggu-2 minggu penggunaan M-Sotropin.

32 komen untuk “M-Sotropin”

  1. Nia says:

    Sesuai untuk wanita?

    1. Tak sesuai utk wanita sebab ada tongkat ali

  2. Mum says:

    Mcm mana status kandungan halal???

    1. kami ada sijil halal…cik jangan risau..apa2 blh terus whatsaap 0193227025

  3. nurjimar says:

    saya kurus tapi ada buncit dan baru workout. antara semua produk meso mana yg sesuai sebagai permulaan bagi saya? terima kasih

    1. Tuan boleh ambil m-sotropin dan hydro whey untuk permulaan

  4. Victor Long says:

    Kalai dah ambil ini, perlu lagi tak ambil BCAA yang lain (post or intra workout)??

    1. tak perlu sebab mo-tropin dan ada bcaa dalam die

      1. matt says:

        Masukkan la active content dlm artikel kat atas. Jadi tak perlu la jawap banyak kali.

        Contohnya, whey protein dah ada Creatine. Jadi tak perlu lagi beli creatine tambahan. Itu contoh je bro. So, semua produk, cuma masukkan content yg details dan jelas.

        Ini cara marketing bro. Baru la orang confident nak beli dan mudahkan pengguna.

        1. Farid Laham says:

          okay bro, terima kasih atas cadangan ni. Kira kena letak ingredient fact la dalam artikel pasal produk. Itu kan maksud bro?

  5. Shah says:

    Salam Tuan…
    Bolehkah M-Sotropin diambil semasa hari bukan workout?

  6. Ardiansyah says:

    Makan msotropin ginana bro biar jelas dan berapa kali sehari

    1. sebelum wokrout 30minit ambil 3biji kunyah…

  7. Ravindara veerasamy says:

    ini sejenis steroid???

  8. Abami says:

    Ada diskaun?.

    1. setakat ni tiada diskaun lagi, kami ada bagi free gift baju meso

  9. Alika says:

    Untuk pembelian di stock boleh bayar dengan kad ?

  10. Azwan Halim says:

    Saya nk tanya,boleh ke klw saya ambik m-sotropin sblm workout dan selepas workout saya ambik 6tropin?berat saya 95 kg dn tinggi 163cm..ataw supplement mana yg sesuai utk saya ambil bagi menurunkn berat bdn dan mendapatkn bentuk bdn yg cantik..

    1. Boleh tuan sesuai..sebelum workout 30 minit amk m-sotropin dulu..selepas workout 30minit ambil 6tropin

  11. Khairey says:

    Kalo saya yg kurus dan baru nak start nak pergi gym cukup sekadar ambil m-sotropin atau kena ambil suppliement lain?

    1. Farid Laham says:

      bro boleh am m-sotropin dan hydro whey

  12. Jaleel says:

    Saya dari Brunei, nak order tapi ada masaalah dengan no telephone kind of error dari website ni, ada cara lain nak order tak?

    1. Farid Laham says:

      Bro boleh whatsapp nombor staff kami ni , Firdaus – 0193227025

  13. kimi says:

    badan saya dlm ketegori skinny.. sesuai tak kalau saya ambik mesotropin untuk workout and untuk cutting?

    1. Cheng says:

      Ada discount or combo hagar?

      1. Farid Laham says:

        yup ada diskaun utk set combo.

  14. lord says:

    ape beza 6-tropin dgn m-sotropin dgn hydro whey?ape pengambilan yg paling sesuai utk meng 6 packkan perut yg boroi dan bdn yg berisi?

    1. Farid Laham says:

      6tropin fat burner utk orang yang nak bakar lemak sahaja, m-sotropin utk tambah tenaga sebelum latihan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *