Online Shop
Free Shipping to Peninsular Malaysia Shipping Worldwide Need Help? +6013-9921806 (WhatsApp & Call)

Produk Halal Platinum Mass Gainer adalah Pilihan Terbaik Anda

Perkara pertama yang benar-benar menarik mengenai Platinum Mass Gainer ialah ia akan membantu anda untuk mencapai kalori yang diperlukan dengan lebih mudah.

Memenuhi keperluan kalori yang ekstrem untuk membesarkan otot telah membuktikan ramai lelaki berusaha bersungguh-sungguh untuk mencapainya dan Platinum Mass Gainer telah membuatkan ia menjadi jauh lebih mudah.

Platinum Mass Gainer boleh di ibaratkan seperti memberi makan kepada otot anda dan ianya akan bertindak dengan secepat yang mungkin keatas karbohidrat supaya dapat menjana kitaran insulin dan membolehkan asid amino masuk ke sel-sel otot dengan pantas.

Pengambilan Mass gainer selepas Workout adalah satu strategi yang amat berkesan dalam mendapatkan pembesaran otot yang sempurna.

FORMULASI TAMBAHAN MASS GAINER

CREATINE : Adalah tambahan yang sempurna kepada Meso Mass Gainer kerana ia akan meningkatkan lagi keberkesanan dalam pembinaan otot.

Jika anda melakukan pemerhatian diawal pengambilan, anda akan mendapati bahawa penambahan berat badan anda akan meningkat secara drastik. Perlu diingat ia adalah daripada kemasukan karbohidrat yang tinggi(membawa molekul air tambahan kedalam badan) sebagai Creatine. Lihatlah selepas satu atau dua minggu, anda akan melihat pembendungan air ini akan keluar daripada badan.

L-GLUTAMINE : Akhir sekali, mengapa anda perlu mempertimbangkan Meso Mass Gainer sebagai suppliment tambahan anda adalah kerana ia akan mempertingkatkan lagi kadar pemulihan anda. Dengan itu, anda hanya memerlukan masa yang singkat untuk tempoh pemulihan otot anda.

Seperti Creatine, sebahagian besar Meso Mass Gainer memerlukan L-Glutamine yang melakukan 2 tugas iaitu bertindak sebagai asid amino tertentu yang benar-benar memainkan peranan yang penting dalam pemulihan yang singkat.

L-Glutamine juga berusaha untuk menyokong sistem imun agar anda kekal sihat, ia akan membantu dalam pengurangan risiko daripada terkena sebarang penyakit dan membolehkan anda untuk terus focus melakukan Workout tanpa sebarang gangguan.