Online Shop
Free Shipping to Peninsular Malaysia Shipping Worldwide Need Help? +6013-9921806 (WhatsApp & Call)

Set Combo Ini Menjadi Pilihan Utama Mr.Asia

Sejak Buda Ancah menjadi Duta rasmi Mesotropin, sokongan keatas beliau semakin mencurah-curah termasuklah rakan-rakan pelakon dan selebriti yang mengakui turut mengambil produk Mesotropin sebagai suppliment utama mereka.

bodybuilder_1

Supplement Combo yang terkenal ini, Hydro Whey dan 6-Tropin dan Ripped Spartan direka khas untuk membakar lemak, membentuk otot-otot dan memberikan tenaga yang super roket!.

Hydro Whey

Ia adalah combo suplement yang sering diambil oleh ramai atlet profesional, ahli bina badan dan bintang filem.

ripped_spartan_web_1

Buda Ancah sendiri mengakui bahawa set combo ini memberi kesan yang amat baik keatas diri beliau dan meningkatkan lagi prestasinya sehingga mampu merangkul pelbagai kejayaan sehingga ke tahap kini.

6tropin-ultimate-mega-fat-burner-mesotropin-m-stropin-free-shipping-vaganza-1603-01-vaganza7

Beliau sangat berterima kasih kepada penaja rasminya iaitu Mesotropin Malaysia kerana telah banyak membantu beliau dalam meningkatkan prestasi diri dan menanggung segala persiapannya bagi menghadapi setiap kejohanan di dalam dan luar negara.

14485083_692398974256286_1969607884573383889_n

Nasihat beliau kepada anda semua, gunakanlah produk yang original dan berkualiti tinggi bagi mendapatkan hasil yang mantap dan sempurna.

Beliau berpendapat, set combo yang digunakan olehnya adalah satu pilihan yang sangat tepat dalam hidupnya dan set combo ini juga amat sesuai kepada mereka yang ingin memiliki tubuh badan yang sado dalam tempoh yang singkat.